Mittwoch, 24. August 2016

Denize sifir villa

Gesamte Unterkunft für 450€. Hotel konforunda dizayn edilmiştir. Muhteşem manzaralı, ortak havuzlu ve ortak deniz platformlu villa. Kaş tatilini sessiz, sakin ve dinleceli geçirmek isteyen misafirlerimiz için.


Denize girilmesine uygundur.

Muazzam bir konuma sahip denize sıfır lüks taş evimiz 2veya kişi için eşi benzeri olmayan bir yerdir. Proje inşaata başladıktan sonra yıl içerisinde teslim edilecek. Features panoramic sea views. Our villa has its own beach and pier. If you wish, you can enjoy the sea . Kalamar Koyunda yatak odalı lüks, sıfır villa.


Kışla koyunda denize 2m uzaklıkta muhteşem manzaralı özel havuzlu DUBLEX.

Sik yasam icin guzel bir villa ! Daga manzarali, denize 6metre mesafede. Havuz ve cocuk havuzu,barbeku. Sq mBedroomsBathroomsGarage Print this . AYVALIK TA SATILIK MUKEMMEL MUSTAKİL VİLLA. TUM ODALARDA EBEVEYN BANYO-SOYUNMA . Kişilik Yatak Odası Banyo. Kiralık tatil villamız denize sıfır bir villa olup geniş ailelere uygundur.


Balayı çiftlerimizin de değerlendirebileceği bir villadır. MÜSTAKİL BAHÇELİ VİLLA – İKİZ OLANLAR İLE KIYASLAMAYIN. Gökçebel Mahallesi, Yalıkavak Ma. Bodrum yeni projeden satılık dai.


Sonraki Slayt Gösterisi Durdur. Detaylar İçin Lütfen Arayınız. Antalya bölgesinde ultra lüx kiralık villalar.

Yazlığımız amerikan mutfak olup adet büyük havuz manzaralı balkona sahiptir. Tatilcilerimize balkon da . Evin Konumu Nedeni İle Yazlık Olarak Kullanımla İmkanına Sahip Olup 6. Urla İskelede denize sıfır villa : 1mkullanımlı, bahçeli , yatak odası ,salon , lake mutfak , BANYOLU. Manzara olarak panoramik deniz manzarasına sahiptir.


DENİZ MANZARALI ACIK TERAS . GENEL : Evimiz iskanlı olup 356marsada 4mkullanım alanlı oda,oturma salonu,yemek salonu,yardımcı . Sie können in dieser Wohnanlage die Ruhe und den Friede finden. Akyarlar plaja sıfır bir emsali olmayan saunalı, Türk hamamlı, odalı muhteşem villa. Turkuazın her tonunu, benzersiz gün batımlarını izleyebileceğiniz, dalga . Here are some interesting links for you!


Enjoy your stay :) Sayfalar. Size çok yakın harika bir yatırım fırsatı doğuyor diyebiliriz. Biliyorsunuz ki çok uzak olmayan bir zaman diliminde sizlere çok farklı yaşam alanı . Villa for Sale in Yalikavak. Ana Sayfa İlanlar Konut İlanları denize sıfır muhteşem villa. Doga icinde şehrin kargaşasından uzak bir yasantı arzu edıyorsanız gelin bu denize sıfır villayı size verelim.


Hemen yakınında nsaatı devam eden Marin 24 . Bazen ilan açıklamasına ne yazsanız da bir anlam ifade etmez. Resimler her şeyi anlatır.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts