Mittwoch, 15. Mai 2019

Apartmani crikvenica iznajmljivanje njuškalo

Hrvatska nudi online rezervaciju - apartmani , stan, kuću, vilu, hotel, pokraj,. Na prvi se pogled ne razlikuje od ostalih ljetnih odmarališta, no ipak razlike su itekako prisutne. Pronađite jedinstvene smještaje kod lokalnih stanovnika u 1zemalja. Cosy studio apartment for.


Parkiralište u dvorištu . Novoizgrađena kuća sa dvosobnim apartmanom na tihom mjestu uz more u Povilama, 2km južno od Novog Vinodolskog. Studio apartman JELENA (OSOBE) - POGLED NA MORE. More , pješačka udaljenost : cca. Plaža sa okruglim kamenčićima : cca.


Betonska ili stjenovita plaža : cca. Komforne dvokrevetne sobe s pogledom na park ili more uz uslugu . Ova smještajna jedinica s pogledom na more. Svaki apartman ima tv, klimu, Internet, kompletnu kupaonu i kuhinju te lijepu terasu. Smješten na južnoj ( sunčanoj) strani na 1. Do mora i plaže je samo nekoliko koraka. Bilo da ste u potrazi za modernim apartmanom, privatnim smještajem uz more , . U prvom redu do mora, na vrlo atraktivnoj poziciji, prodaje se apartman veličine 9m², na 1. Stan je podjeljen u dvije samostalne . Ponuda je raznovrsna: šetnje uz more i planinarenje okolicom, bavljenje . BALKONA SA POGLEDOM NA MORE.


Imamo apartmana raznih veličina i svi imaju pogled na more te balkon ili terasu. Nakon boravka u smještaju svaki gost može komentirati smještaj po više kategorija te . Apartman ima veliku prostranu terasu s prekrasnim pogledom na more. Apartman za dvije do tri osobe uz more , na setnici prema Selcu. Vrsta nekretnine: Apartman. Ali, apartman je bio prljav(pogotovo pod), bez sapuna, i jako prašnjav.


Obavijen dahom prošlosti, smješten uz samo more , pruža pravo utočište za bijeg od . Prekrasan apartman s nezaboravnim pogledom na more smješten je na . Ovi prostrani i moderno uređeni apartmani smješteni su neposredno uz more. S obzirom na konfiguraciju terena dovoljno su visoko pa Vaš pogled sa terase i iz. Hotelski smještaj čine soba i apartmana.


Superior apartman pogled more ,balkon . Vjerujemo da ćete uživati u ugodnim druženjima uz more , a za još . Apartmani i sobe u Novom Vinodolskom, privatni smještaj. Ova lijepa kuća za odmor nalazi se u Crikvenici neposredno uz more i plažu. Nekretnine CRIKVENICA , CRIKVENICA nekretnine, Real estate Crikvenica ,. Crikvenica , kuće, Haus,casa ,Kvarner nekretnine, Kvarner imobilien, apartmani ,stanovi,zemljišt. Kvalitetno i sigurno posredovanje u prodaji nekretnina. Nađite jeftin hotel - Crikvenica - Usporedite, pregledajte i rezervirajte hotel - Crikvenica - Rezervirajte noćenja i dobit ćete besplatno.


U blizini je gradska kavana i drugi sadržaji, šetnica uz more i dosta zelenila. Luksuzni stan nalazi se u Crikvenici. Konstrukcija ville u kojoj se nalazi stan bit će izvedena od armiranog betona pri čemu će fasada i obloga zgrade biti . Hotel International je ugodan hotel smješten u samome centru Crikvenice, u blizini gradske luke. Apartman jednosoban uz more , na potezu Crikvenica , Dramalj Selce, do 50. Dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju apartmana i soba te uvijek zadovoljni gosti, . Objekt se nalazi na adresi Strossmayerovo šetalište Crikvenica.


U prizemlju objekta nalazi se . HrvatskojNovi apartmani Tulip uz more u Medulinu, Istra - Medulin, Pula i južna Istra, Istra, Hrvatska. Uživajte u mirnom i opuštajućem odmoru te svježem morskom zraku, korištenje do 7. Crikvenica - najveći izbor privatnog smještaja ( apartmana , kuća i vila) u Crikvenici - iznajmljivanje apartmana i online rezervacije. Najam luksuznih vila u Crikvenici omogućuju besprijekorne trenutke uživanja s. Prodaja i iznajmljivanje nekretnina u Hrvatskoj.


Skoro ravan građevinski teren sa pogledom na more. Privatni apartmani Crikvenica Hrvatska sa pogledom na more i luksuzne vile sa bazenom. Upoznajte svijet u malom koji će razveseliti sve generacije!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts