Donnerstag, 14. Mai 2015

Denize sıfır müstakil evler

TL fiyatından başlayan 2satılık konut bulunmaktadır. Mordoann en gzel koylarndan bir tanesinde olan ev. Kaplıca bölgesinde denize sıfır konumunda,2malana inşaa edilmiş ,dağ ve deniz manzarasında emsalsiz bir ev. DAİRE VEYA LÜKS ARABA TAKASLI 873. Sakarya Karasu birbirinden farklı özellikleriyle yaz aylarında keyifli bir tatil . Bunların içinde Qural İnşaat firması olarak denize sıfır ve modern akıllı evler inşaa etmekteyiz.


ANKA EMLAKTAN TURGUTREİS MERKEZDE SATILIK SIFIR MÜSTAKİL EV. Bodrum Plaj imkanlı sitede Bu fiyata Masrafsız Müstakil Ev Yok Karşılaştırma Listeme Ekle. Mudanya kumyakada denize sıfır müstakil ev Emlak ilanları. Satılık ve kiralık emlak ilanları. Tag Archives: altınoluk satılık denize yakın müstakil.


Mudanya Kumyaka denize sıfır satılık ev arsa 5myanlarında villa yapılar bulunan arazi ile müstakil yatırımlık veya eşsiz manzarada unutulmaz anlar . Kuşadasında panoramik deniz manzaralı müstakil villa. Dört katlı olan özel villa, müstakil konumdadır. Port Göcek Marina ve Swiss Hotel bünyesinde müthiş bir kanal ev projesi olan super lüks tatil evleri. DENİZE SIFIR TATİL EVLERİ.


Denize Sıfır Kiralık Yazlık. Dizayn ödülü almış elit site içerisinde ki kiralık ters dublex villamız yüzme havuzlu , botanik bahçeli ve güvenlikli site içerisindedir. YİNE aynı sokak içinde 94mmüstakil ev. Dalga sesleri eşliğinde bir tatilmi hayal ediyorsunuz? Avşa Adası merkezde denize sıfır konumdaki Kumsal Suit;giriş katı yataklı . Buradaki evler de son yıllarda pansiyon ve aparta çevrilmeye başlamış.


Bazı köylüler, 1mbüyüklüğünde, odalı evlerini yazın müstakil olarak kiraya veriyorlar. Göcek ve Bodrum bölgelerinde kiralık müstakil korunaklı villa seçenekleri yer almaktadır. Karides güveç, ev yapımı sigara böreği ve meşhur kalamarından tadabilirsiniz. Rizom Tatil Köyü size ve ailenize eşsiz bir tatil sunuyor. GAZİMAĞUSA MUTLUYAKADA MÜSTAKİL ARSA İÇİNDE V. Sahibinden satılık daire kiralık ev işyeri arsa ve tüm kamu kurumlarından satılık kiralık emlak ilanları için tek site: kral ilan.


Stunden - Özellikle ünlü İngiliz mimar Norman Foster imzalı ev bir tasarım harikası. Sıfır atık ilkesi benimsenmiş, tesislerde plastik kullanılmıyor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts